23.5.2011

Toisenlainen rantaloma Viime viikonloppuna Yyterin hiekkarannoilla järjestettiin  Dyyni'11, partiotaitojen suomenmestaruuskisa, johon otti osaa myös kaksi LiPin joukkuetta: Uljas ja SiKa (Siniset Kamelit).
Bussissa vallitsi iloinen tunnelmaLähdimme matkaan jo perjantai-iltana. Bussimatkalla Poriin meillä oli aikaa vielä opiskella lintuja ja pilviä sekä laulaa karaokea. Bussikuskikin oli vanha tuttu, joten tylsää ei matkalla tullut!Uljas ylittämässä ojaa.


Lauantaina kisoissa näimme, koimme ja opimme vaikka mitä: ylitimme ojan A-pukilla, rakensimme propelliveneen, paistoimme herkullista leipää ulkogrillissä sekä opimme, että Dingo on Porista.Kisoissa myös jokainen meistä koki rakkauden ensisilmäyksellä. Kyseessä ei tällä kertaa ollut hyvännäköinen rastimies, vaan aivan ihanat Yyterin hiekkarannat! Maisemat olivat niin upeat, ettei sellaisia löydy muualta kuin Kaliforniasta.

Uudet suomemestarit!


Illalla palkintojenjaon jälkeen kotimatka sujui voittoisissa tunnelmissa, sillä Uljas-joukkue voitti kultaa! Suomenmestareiden oli helppo hymyillä upeine palkintoineen ja kultamitaleineen.LiPi-huuto!
Kuvat: Susanna Koivisto, Dyynin kotisivut


1 kommentti: