18.10.2011

Nemoa etsimässä

Yli 60 pirtapiikaa vietti aurinkoisen viikonlopun Piikkiössä retkeillen merenalaisissa tunnelmissa. Nemoa etsittiin ja lopulta myös löydettiin. Emme kuitenkaan oppineet puhumaan valasta.




Ei retkeä ilman ruokaa.Pienimmät retkeilijät valmistivat teeman mukaisesti lounaaksi kalapuikkoja trangialla, kun taas vähän vanhemmat lohinyyttejä nuotiolla. Pannaribaarista saatiin retkellä niin vohveleita kuin pannaria. Ens kerralla voitais kokeilla näitä:



Sudenpennut taiteilivat retkellä upeat talouspaperirullatelineet, joiden päitä koristivat upeat mielikuvituskalat. Seikkailijat ja tarpojat kävivät hyvinkin onnistuneella sieniretkellä (Se, joka kantoi korin pois metsästä, onko kätesi jo toipunut ?) ja tutustuivat erilaisiin tulentekotapoihin. Tulipora jäi kokeilematta, ehkä ensi kerralla...



Iltaohjelmassa päästiin seuraamaan Atlantiksen Talent-kilpailua, jossa tuomarit ja yleisö laittoivat huikeat esitykset paremmuusjärjestyskseen. Katkarapujen lannevanneshow  jäi hopealle (Miksi ?!? kysyy kirjoittaja) ja voiton vei huikea draama punahilkkakalan ja harmaanhain kohtaamisesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti