3.2.2012

Mitä elokuussa syötäisiin?


Ensi elokuussa kaarinalaiset partiolaiset järjestävät yhteisen KlenKKa-juhlavaelluksen.
Olemme aloittaneet vamitelut ja selvitymistaitojen harjoittelun jo hyvissä ajoin
järjestämällä koulutusiltoja, joissa on opeteltu tärkeitä selvitytymis- ja vaellustaitoja.
Tällä viikolla vuorossa oli RUOKA: meidän jokaisen lempiaihe!

Illan aikana pääsimme tutustumaan mm. ruoan kuivatuksen saloihin.
Kyllä, kuivata voi mitä tahansa: tonnikalaa, kinkkua, kalkkunaa,
hedemiä, täytekakkua, kananmunaa, keiton tai herkkupadan ainekset...

Yksi illan anteja oli herkullisten myslipatukoiden valmistaminen!
Se ei vie kauan, ja vain mielikuvitus on rajana.
Myslipatukoita voi jokainen valmistaa itse evääksi
vaikkapa pitkää koulupäivää tai vaellusta varten,
ohjeita löytyy esim. täältä  

Illan aikana opimme hurjasti uutta ruoasta, sen valmistuksesta,
energiasisällöstä, valmistamisesta retkiolosuhteista ja lukuisista muista aineista.
Nyt vaan odottamaan kesän KlenKKa-vaellusta:
 enää 179 päivää, nin olemme bussissa kohti Pohjois-Karjalan upeita jokimaisemia ja kuohuvia koskia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti