4.3.2014

Sudarit toimittajien jäljillä

Partiolehtiä on suuria, pieniä ja keskikokoisia. Niitä saa tutkia, niillä ei saa hutkia, ja niistä löytyy paljon tietoa vaikkapa tulevista partiotapahtumista, kuten Suurjuhlasta, partiomarssista ja Piiru-leiristä.

Kimaltavat Keijut ja Nopeat Seeprat sukelsivat pää edellä partiomediaan ja selailivat Piikapostia, Repolaista ja Partio-lehteä."Tutkailu oli tosi kivaa. Paljon mainoksia ja ilmoituksia", osa hehkuttaa. "Paljon tekstiä", lisää yksi. "Mikään ei kiinnosta", sanovat toiset, ja alkavat hihittää. Tuttuja bongailtiin niistäkin lehdistä, joissa heitä ei ollut. Erityisen mukava oli Partio-lehden välistä löytynyt Jäljet-liite, sudarien oma juttu. Kun kysyttiin, paljon tulevia Piikaposti-kirjoittajia ilmaantui kuin sieniä sateella.

Sudarit odottavat jo innokkaina kevään seikkailuja, erityisesti Piirua, jossa huhutaan olevan jätskiä ja tervasuklaata ja vaahtokarkkeja. Perinteiseen LiPi-tyyliin eniten kiinnostavat näköjään leiriherkut.

Molemmat laumat suorittavat toimittaja-jälkeä, ja muukin lippukunta pääsee osaksi jäljen aktiviteeteista. Esimerkiksi tämä blogiteksti on kirjoitettu yhteistyönä (johtajien pienellä avustuksella), ja myöhemmin ilmestyy Litsan kololle gallup-kysely. Silmät tarkkana, mielipiteet terävinä ja askeleet kohti
partiokevättä!

(Kaikille ei-partiolaisille lukijoille käsketään ilmoittaa, että partio on kiva paikka ja tänne kannattaa tulla.)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti