12.2.2011

Pieni partiopeli

Tämä peli tempaisee sinut mukaan partiolaisten ihmeeliseen maailmaan! Haasta yhdestä kolmeen kavereistasi pelaamaan. Ketkä uskaltavat kokeilla partiopeliä?

Tarvitsette:
-kaksi noppaa
-kellon tai kännykän ajanottoon

Säännöt:
-Nuorin pelaaja aloittaa. Hänestä jatketaan myötäpäivään siinä järjestyksessä, jossa satutte istumaan.
-Heittäkää noppia ja lukekaa listalta, mikä tehtävä heittäjän on suoritettava. Kunkin pitää hakea vuorollaan jokin esine ja kerätä niistä kokoelma eteensä pöydälle tai lattialle. Esineen hakkemiseen on enintään 30 sekuntia aikaa. Jos tehtävää ei saa suoritettua määräajassa, vuoro siirtyy seuraavalle.
-Se, jolla on ensimmäisenä edessään kymmenen esinettä, voittaa pelin! Yhtä tavaraa saa olla useampi kappale.

Heittäkää noppia ja lukekaa tehtävä!


2. Saunailta! Ota kokoelmaasi jokin peseytymiseen liittyvä esine, kuten saippua, hammasharja tai pyyhe.
3. Voi ei! Karkkisi ovat loppuneet ja karkkihammastasi kolottaa. Etsi kokoelmaasi jotain makeaa.

4. Oho! Olet ollut aktiivinen tänään, ja sinulle on tullut aikamoinen hiki. Etsi jostain deodorantti. Avaa se, pyyhkäise sillä vessapaperinpalaa ja liitä tuoksuva paperi kokoelmaasi.

5. Voi sentään! Mielialasi heittelee miten sattuu. Ensin olet iloinen ja hetken päästä olet kuin myrskyn merkki. Hae jokin sinua ilahduttavan tai ärsyttävän artistin cd-levy tai fanijuliste.
6. Apua! Sinun tekisi mieli päästä pussailemaan leiri-ihastustasi, mutta et osaa. Hae hedelmä, jonka avulla haluat harjoitella suutelemista. Älä syö hedelmää pelin aikana, ettet menetä pistettä!


7. Sniif! Sinulle on tullt koti-ikävä. Etsi esine, joka lohduttaa sinua. Se voi olla vaikka pehmolelu tai tyyny. Valinta on sinun!
8. Siis daa! Haluat laittautua illanviettoa varten. Tarvitset joain, mistä näet peilikuvasi! Valitse parhaiten peilaava esine.
9. Jippii! Kaverisi pyysivät sinua leirikahvilaan kanssasi. Kartuta kokoelmaasi kolikolla.
10. Ou nou! Housusi menivät kovassa menossa rikki. Hanki kokoelmaasi hakaneula.
11. Ruoka-aika! Hae kokoelmaasi lusikka.
12. Hähää! On leirin viimeinen ilta, eli perinteisen kepposen aika. Pihistä jokin tavara valitsemasi pelaajan kokoelmaasi. (hän ei saa kieltäytyä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti