31.8.2011

MTC opastaa: Näin pääset partiokuntoon !Littoisten Pirtapiiat aloittaa jälleen viikottaisen toiminnan ! Kesällä yksi jos toinenki kuitenkin laiskistuu ja loma lamauttaa aktiivisimmankin partiolaisen. Seuraamalla seuravaa tieteellisesti ja taiteellisesti testattua menetelmää, pääset partiokuntoon hetkessä ja voit taas kirmata kololle tyytyväisenä.
Vaihe 1 : Etsi partiohuivisi ! Jos kesän myrskyt ovat  lennättäneet sen johonkin epätavalliseen piiloon, voi uusi näkökulma  auttaa löytämään huivisi ja samalla uutta intoa harrastamiseen.

Vaihe 2 : Harjoittele hymyilemistä! Kesän aikana suu on kuitenkin mennyt mutrulle kun et ole tavannut partiokavereitasi.Vaihe 3: Möyri metsässä ! Tulevaan syysretkeen Piikkiössä voi  valmistautua kulkemalla kouluun sitä pidempää reittiä metsän halki. Älä unohda kompassia !

Vaihe 4: Karista kitka ! Pari liukua liukumäessä ja kunnon kuperkeikka saa vakavoituneemmankin partiolaisen jälleen muistamaan kuinka hauskaa Lohikäärmeen ja kanan leikkiminen onkaan.

Vaihe 5: Pura paineet ! Syksyn alkaessa koulutyöt kasaantuvat, töissä on tahmeaa tai kotona kitistään turhasta. Ennen kuin partio kunnolla alkaa kannattaa aggressiot purkaa vaikka kuvan osoittamalla tavalla. More than Cookies ei vastaa aiheutuvista rei'istä.

2 kommenttia:

 1. great photos. nice blog. :)

  http://liberty-walk-sara.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hi! I found your blog and I like it so much! you look really great in this funny photos!
  Come and visit my blog, and if you like it, follow me, I'll be waiting for you!

  Cosa mi metto???

  VastaaPoista