8.9.2011

Krookan Rääki - ponin pyydystystä & lehmän lypsyä


Viimeviikoloppuna LiPin "Siirtolohkare"-joukkue osallistui piirin syysmestaruuskisoihin "Krookan Rääkiin" Merikarvialla. LiPi tuli, LiPi hakkasi, voitto tuli kotiin! More than cookies haastatteli tuoretta piirinmestaria: Siirtolohkareen Inkeriä.

1. Kerro vartiostasi

"Siirtolohkareeseen kuului mahtava kisailijakaverini Titta, joka oli ensimmäistä kertaa sinisen sarjan kisoissa, ihana, energinen siskoni Ilona ja minä. Saara tuli kipeäksi, emmekä enää ennättäneet hankkia varamiestä (eli naista), joten kisasimme kolmestaan."


2.  Miten valmistauduitte kisoihin?

 Pidimme kisakokouksen ja tarkoituksena oli myös opiskella vähän tehtäviä varten, mutta jostain syystä se vähän jäi...

3. Mitä teillä oli kisaeväänä?

 Eväänä oli Hyvin paljon kaikenlaista, mm. grahamlihapiirakoita (nam) myslipatukoita, pussikeittoa sekä pussitettua tonnikalaa.


4. Mitä siellä kisoissa sitten tehtiin?

 Kisoissa oli monenlaisia tehtäviä. Eläinaiheisia tehtäviä oli aika paljon, ne oli tosi kivoja. Jouduimme esim. pyydystämään ponin ja lypsämään lehmää. Toisaalta suunnistusosuus oli siniselle sarjalle liian vaikea.

5. Mikä meni hyvin?

 Kätevyystehtävät menivät yllättävän hyvin, ja vaikka suunnistus meni huonosti, olimme onnistuneet haalimaan siitä parhaat pisteet. Muillakin oli siis ollut vaikeuksia.

6. Mikä oli kaikista parasta?

Parasta ainakin minun ja Ilonan mielestä oli se, kun sunnuntaina pääsimme käymään tutulla maatilalla, jolla olemme lomailleet jo yhtenätoista kesänä. Jostain syystä Titta ei ollut yhtä innostunut (tai ehkä hän vain pysyi faktoissa: kisoissa mennään ja kisataan.) Kaiken kaikkiaan kisat olivat tosi mukavat ja siellä oli hauskoja tehtäviä.


7. Mikä oli vaikeinta?

 Suunnistusrasti oli vaikea. Maasto oli täynnä syviä ja leveitä ojia, jotka piti kiertää hyvin pitkiä reittejä (yritin kerran mennä yli kivaa "siltaa" pitkin, mutten kyllä yrittänyt uudestaan). Kun lopulta pääsi rastin lähelle, huomasikin että välissä oleva niitty on täynnä 1,5 metrin korkuista nokkospuskaa. Hirvikärpäsiäkin tuntui olevan miljoonia.


8. Tapahtuiko teille jokin hassu moka tai kommellus?

 Moka tai kommellus... No yhdellä rastilla meidän piti vastata saha-aiheisiin kysymyksiin viitoitetulla reitillä. Me siitä sujuvasti lähdimme kävelemään ihan päinvastaiseen suuntaan, rastilta pois. Sieltä ne rastimiehet sitten huutelivat meidän peräämme että "Hei, se rata on täällä näin..." Ja melontaretkellä tehtiin kiva ylimääräinen lenkki, kun kaikki tykkäsi siitä niin paljon.

9. Millaiset fiilikset oli maalissa?

Maalissa oli ihan hyvät fiilikset, kisakeskuksessa päästiin saunaan ja uimaan. Siinä vaiheessa luultiin, ettei sieltä mitään voittoa tule, sen verran oli hassusti mennyt jotkut tehtävät... Mutta toisin kävi :):)


10. Miltä tuntuu olla piirinmestari?

Nyt on kyllä ihan mahtavat fiilikset! Se oli tosi hauskaa, ja oli hienoa että päästiin vajaalla joukkueella kisan sisäpuolelle. Meillä oli tosi hyvä joukkue, sen kanssa oli tosi kiva kisata ja voittaa! :D:D

 Kisaakuvia voi katsella kilpailun kotisivuilta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti