23.3.2012

Kevään ekat löpinät!

Haluatko oppia loihitimaan itsellesi upeat Angry Birds -kynnet tai kiinnostaako sinua tietää, miksi kannattaa osallistua vaeltajatapahtumiin? Stressaako sinua, mitä tavalliset tallaajat ajattelevat partiolaisista tai mitä kaikkea olet missannut kuluneena talvena?


Tähän kaikkeen ja moneen muuhun kysymykseen vastaa Pirtapiikojen oma lehti, Piikaposti, joka ilmestyi koloille viime viikolla. Käy hakemassa omasi, jos et sitä vielä ole tehnyt, ja ota selvää, millaisen lehden uusi päätoimittaja uuden toimituksensa kanssa on saanut aikaiseksi!


P.S. Ensi numerosta alkaen PP:n kuuluisan "Lisää vain veden" tilalla on uusi palsta, jossa kokeilemme tavattomia, ylivoimaisia, absurdeja, hillittömiä, hulluja, järjenvastaisia, mielettömiä ja suunnattomia asioita. Sivulta 29 löytyy kilpailu, jossa haetaan tälle palstalle nimeä! Käykää tsekkaamassa kertokaa nimiehdotuksenne omalle johtajallenne tai suoraan päätoimittajalle Susannalle. Myös blogin lukijat voivat osallistua kilpailuun jättämällä kommentissa oman nimiehdotuksensa ;)


P.P.S. Lounais-Suomen Partiopiirin eilen ilmestyneessä piirilehdessä Repolaisessa oli PP:n päätoimittajan haastattelu, käykää kurkkimassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti