28.3.2012

SiPe ja suklaatehdas

Sitkeät Perunat päättivät kokata suklaakakkuja oikein urakalla ja syödä ne. 
Näillä aineksilla lähdettiin liikkeelle.

Jotta mussuttelu ei menisi aivan överiksi, lisäsimme terveellisiä hedelmiä
keventämään kakkujamme...
...ja osa niistä päätyi myös suoraan suuhun.

Elintärkeä kermavaahtomme!


Tässä vaiheessa vielä hymyilytti.
Kakkuja oli valmistunut runsain määrin,
eikä "mausta ollut tietoakaan".

Tässä Noora työstää kaunista kakkuaan vadelmahillolla...

...ja kermavaahdolla.
Kermavaahto koristaa kakun kuin kakun ;)
Kermaa lorahti myös mutakakun päälle.



Tässä on Inkerin "unelmatorttu".

Olimme nopeampia syömään kuin valokuvaamaan....

Jäljelle jäivät vain rippeet...

...ja likaiset astiat.

Onneksi vartiostamme löytyi vapaaehtoinen tiskaaja,
joka hyvitti tiskipalveluksellaan sitä, ettei ehtinyt leivontapuuhiin.

Suklaakakut mahassa ja muutama kilo lihavampana
siivous sujui yhteistyöllä sutjakkaasti...

...ja viimesetkin kulhot nuoltiin puhtaaksi ;)

1 kommentti: